2018-08-09 05:27:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Kellemes meglepetésben lehet része

Napi horoszkóp augusztus 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz az ön hetedik sorsterülete felett halad át, ha szüksége van mások segítségére, együttműködésére, akkor most bátran szóljon nekik, mindenkire kedvező benyomást fog gyakorolni. Ma lehet kezdeményező, kellemes meglepetésben lehet része az eredmények láttán.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Kreativitását serkenti a Vénusz átvonulása a hatodik sorsterületén, a képzőművészeteket mindenképp értékelni fogja. Kitűnő nap a mai mindenféle pénzügyek bonyolításához, mind kereskedelmi, mind magán vonalon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ötödik sorsterületén áthaladó Vénusz kellemes fényszöget alkotva a Marssal. Romantikus hangulat lengi körül a napját, a szépség iránti fogékonysága megnő, így nagyon élvezheti egy koncert vagy kiállítás élményét.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az ön jegyében mozog és egy szemben állást alkot a Plútóval. Változtatást szeretne bevezetni a magánéletében, heves átértékeléseket idéz elő ez a tranzit. Gondolja át, mielőtt fontos lépésre szánna el magát!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Vénusz az ön harmadik sorsterületéről kellemes fényszöget vet a Marsra: itt az ideje, hogy társaságba menjen! Ma összehozhatja a sors egy önhöz illő személlyel, vidám és barátkozó kedvében van.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz az ön második sorsterületén utazik át: ez egy szerencsét hozó tranzit, melynek révén olyan embereket vonzhat magához, akik segítségével megnöveli bevételi forrásait. Engedje megtörténni a dolgokat anélkül, hogy erőlködne.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hajlamos lesz félrevonulni és hideg fejjel mérlegre tenni emberi kapcsolatait, ugyanakkor ne hagyja magát túl mélyre merülne… Egyetlen lépést se tegyen a változtatás érdekében, mert most sötétebben láthatja a helyzetet, mint amilyen valójában.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma megszállhatja önt az ihlet, maga elé képzelhet egy másik világot és azt művészi módon adhatja elő. A mai nap feltétlen szeretet lehetőségét kínálja önnek, ma bármit odaadna barátainak. Ugyanakkor idealizálásra hajlamosítanak a bolygók.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Csapatmunkával foglalatoskodik a mai napon, hogy ez miként alakul, az a saját rugalmasságától függ, új és szokatlan emberek veszik önt körbe. Egy ilyenkor kezdődő kapcsolat valószínűleg különös lesz.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Jó nap arra, hogy üzleti ügyeivel foglalkozzon, vagy beszerzéseit intézze, mivel gyakorlatiasan, tárgyilagosan, körültekintően jár el. Ma nem az érzelmei irányítják önt.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az önfegyelem ma nem az erőssége, hajlamos lesz szertelenül költekezni, ha azonban fékezni tudja magát, akkor okosan, ész szerűen és nyereségesen fektetheti be pénzét.


Halak: II. 19. - III. 20.
Mai nap jó időszak társaságba menni, vagy a kedvére való elfoglaltságokra. Jól érzi magát a bőrében és mások is élvezni fogják az ön társaságát. Akaratereje most gyenge, ezért vigyázzon mit enged meg magának, ha társaságba megy.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: